Nien Besselink en Sjoerd Brouwer - voorstelling: doe wat je het liefste doet
Nien Besselink en Sjoerd Brouwer - voorstelling: doe wat je het liefste doet Onbekend

Nien Besselink: doe wat je het liefste doet

28 november 2021 om 20:34 Lokaal Deel je nieuws

Zondagmiddagpodium op 5 december in Badhoevedorp

Haarlemmermeer - Het Zondagmiddagpodium presenteert op 5 december om 14.00 uur de liedjesvoorstelling van Nien Besselink in Dorpshuis Badhoevedorp, Snelliuslaan 35 te Badhoevedorp.

Generaties groeiden op met de boeken en liedjes van Annie M.G. Schmidt. Ze schreef een geweldig oeuvre van kinderboeken, toneelstukken, musicals, gedichten en liedjes. Onbevangen teksten van een vrije geest. Geen wonder dat haar boeken nog steeds veel worden gelezen en haar liedjes nog altijd met plezier worden gezongen.

U kunt nu een middag volop genieten van de liedjes van Annie M.G. Schmidt. Nien Besselink en Sjoerd Brouwer stelden een veelkleurig programma samen uit haar rijke oeuvre. Van Stekelvarkentjes Wiegelied tot De Bij, van Ja Zuster, Nee Zuster tot de tv-serie Beppie. Veel bekende liedjes passeren de revue, maar gegarandeerd ook liedjes die u nog niet eerder heeft gehoord. Mooie, ontroerende, vrolijke en humorvolle liedjes.

Nien Besselink put uit haar jarenlange ervaring als zangeres en gebruikt haar expressiviteit om de spitsvondige teksten en de humor van Annie volledig tot hun recht te laten komen. Sjoerd componeerde nieuwe muziek, speciaal voor dit programma. Garantie voor een vrolijke, mooie zondagmiddag in het Dorpshuis in Badhoevedorp!

Belangrijk: kaartverkoop & toegang

Vriendelijk verzoek om uw kaarten à € 5,00, inclusief een kopje koffie/thee, te reserveren per telefoon of e-mail. Reserveer telefonisch uw kaarten en vervoer met RegioRijder op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur via tel. 023 – 569 8873. Of stuur een e-mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl. Voor uw bezoek aan de voorstelling heeft u altijd uw QR-code nodig, dit kan via uw smartphone of uitgeprint op papier. Meer informatie op: https://coronacheck.nl/nl/.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie