Wel kansen maar geen goals voor DSOV!

14 oktober 2018 om 19:00 Sport/sport Deel je nieuws

Het goede voorbeeld van pupil van de week Ismail Benhaddi werd niet echt opgevolgd tijdens de wedstrijd, die volgde op de benutte slalom van de 7-jarige.

DSOV begon weliswaar goed, want na een voorzet van Martijn Nelis in de eerste minuut kwam Levi van Nispen in scoringspositie, maar zijn schot werd door de prima keepende goalie van NVC gekeerd. Hierna trok NVC het initiatief naar zich toe en toen Jean Pierre Kerkeboom bij de zijlijn iets te lichtzinnig het duel aanging, moest hij in de achtervolging en beging daarbij een overtreding binnen de zestien waardoor de bal op de stip belandde. Roberto de Randami wist wel raad met dit buitenkansje en scoorde de 0-1. In de minuten die daarop volgden waren er twee vergelijkbare situaties in het voordeel van DSOV, maar de scheidsrechter vond beide niet zwaar genoeg voor eenzelfde straf.Wel gaf hij geel voor het vasthouden van een doorgebroken NVC speler waar het ook rood had kunnen betekenen voor Soeremly te Vrede. Ook waren er twee serieuze mogelijkheden voor DSOV na goede voorzetten van Vince de Kwant , maar die werden beide onschadelijk gemaakt.

In de rust bleef aanvoerder Bianco Carolina achter in de kleedkamer en kwam Bryan Wilderom voor hem in de ploeg. Dit leek snel effect te hebben toen een bal doorschoot en hij alleen voor de keeper kwam, maar jammer genoeg hard tegen hem aan schoot. Levi van Nispen had ook een prima actie bij de achterlijn maar ook zijn voorzet kreeg niet het juiste tikje. Toen na een uur spelen spits Ali Coban de diepte in werd gestuurd vlagde de assistent aan DSOV zijde voor buitenspel, maar scheidsrechter Meeuwenoord zag het anders en zo was de 0-2 een feit. Even later gebeurde exact hetzelfde met Don Day in de hoofdrol en nu was de ban gebroken. DSOV probeerde nog wel met man en macht de 0-3 stand iets draaglijker te maken maar dat mocht allemaal niet baten. Keeper Surainy Carolus die geweldig stond te keepen, keerde een prima schot van JP Kerkeboom en ook een mooie kopbal van Spiros Lomis vond geen genade in zijn ogen. Al met al een teleurstellende wedstrijd voor DSOV maar als de kansen iets beter benut gaan worden zal het tij zeker snel keren.

Wellicht volgende week al, als we (wederom) thuis spelen tegen AFC’34 uit Alkmaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie