Spelers U18-1 van links naar rechts: Michael, Lex, Kilian, Selim, Emiel, Luuk, Jeremy, Jayden, Kasper en Yahya
Spelers U18-1 van links naar rechts: Michael, Lex, Kilian, Selim, Emiel, Luuk, Jeremy, Jayden, Kasper en Yahya Romario van 't Land

U18-1 basketballers SV Christofoor spelen 20 oktober landelijke bekercompetie NBB.

14 oktober 2019 om 17:35 Overig Deel je nieuws

Sinds het nieuwe basketbalseizoen speelt het U18-1 team van SV Christofoor in de 2de divisie. Dit betekend dat zij tegen teams van over heel Nederland komen te staan. In de huidige competitie wedstrijden behaalt het team mooie winsten, waardoor zij op dit moment de 2de plek claimen. Naast de gewoonlijke competitie wedstrijden, doet het team ook mee aan de NBB bekercompetitie. Na de eerste bekerwedstrijden te hebben doorstaan, wordt het aankomend weekend spannend voor het U18-1 team! Op zondag 20 oktober spelen zij namelijk de tweede ronde van de NBB bekercompetitie. Om 11 uur klinkt het startsignaal in de Sportzaal ‘Houtkwartier’ te Leiden. Ze spelen de wedstrijd tegen BS Leiden U18-2.
De jongens zijn er op gebrand om de wedstrijd te winnen en hebben jullie support hard nodig! We hopen dan ook met tribune vol Christofoor supporters onze jongens aan te kunnen moedigen.
De locatie is: Sportzaal Houtkwartier, Vennemeerstraat 1, 2334 DE Leiden.

Wij hopen u te mogen zien zondag!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie