1e wedstrijd Familiedag
1e wedstrijd Familiedag Nathalie Akkerman

Gezellige & geslaagde Familiedag bij de Flyers

29 oktober 2019 om 10:28 Honkbal Deel je nieuws

Afgelopen zondag stond de jaarlijkse Familiedag weer op de planning bij honk- en softbalvereniging Vennep Flyers. Op deze dag maken leden samen met vrienden en familie een team en nemen het op tegen andere samengestelde teams. Na een dag vol gezellige wedstrijden ging uiteindelijk Yarda EN DE MANNEN er met de titel vandoor.

Voordat de wedstrijden konden beginnen werd er een gezamenlijke warming-up gehouden. Nadat iedereen warm was geworden werd de eerste bal om 11 uur gegooid!

Dit jaar deden er 4 teams mee, The Sandlot, Buurman & Buurman, The Tribe & Yarda EN DE MANNEN. De eerste wedstrijden waren gelijk spannend maar werden gewonnen door Buurman & Buurman en Yarda EN DE MANNEN.

Dat de teams gelijkwaardig waren bleek wel in de 2e ronde wedstrijden. De winnaars van de eerste wedstrijd speelden 13-13 gelijk. Deze 2 teams kwamen na 3 wedstrijden spelen ook weer tegen elkaar in de finale. Yarda bleek te sterk voor Buurman & Buurman waardoor zij zich kroonden tot winnaar van de Familiedag 2019! The Tribe wist uiteindelijk nog de 3e plek te veroveren door te winnen van The Sandlot.

Wederom was het weer een geslaagde editie van de Familiedag bij de Flyers. Op naar de volgende editie in 2020!

1e plaats: Yarda EN DE MANNEN

2e plaats: Buurman en Buurman

3e plaats: The Tribe

4e plaats: The Sandlot

Warming-up Familiedag
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie