Dennis Roggeveen, hoofdtrainer TVH
Dennis Roggeveen, hoofdtrainer TVH rene veerman

Volop activiteiten bij tennisvereniging Hoofddorp; open toernooi en NRT met Nederlandse toppers

18 juli 2020 om 08:35 Overig Deel je nieuws

Ondanks de coronacrisis en de verlate start van het seizoen, is bij tennisvereniging Hoofddorp een spectaculaire ontwikkeling te zien. De afgelopen periode heeft de vereniging veel nieuwe leden mogen verwelkomen.
De nieuwe tennisschool Tennis op Maat en de nieuwe pachters van Dickie's Sportsbar zorgen voor een nieuwe en frisse dynamiek binnen de vereniging.
Daarnaast zijn alle evenementen en toernooien een groot succes. Veel mensen blijven deze zomer in Nederland en dat zorgt ervoor dat ze veel kunnen tennissen. Dit betekent elke avond volle banen en overdag is het ook drukker dan normaal.
Ook de "lastige" vrijdagavond is drukker dan ooit; er worden avonden voor bedrijven georganiseerd die willen tennissen en aansluitend een hapje willen eten. Daarnaast is er regelmatig een inloop voor leden en niet leden om met elkaar een balletje te slaan. Ook dit trekt ook veel spelers aan die lekker op niveau willen tennissen!

De komende periode wordt een belangrijke periode voor tennisvereninging Hoofddorp. Na het zomerreces verwacht de vereniging een uitspraak van de raad over de toekomst van het park. Zij wachten nu al een aantal jaar om hun plannen uit te kunnen voeren. 

Deze zomer, als kers op de taart, zal er tijdens het open toernooi (8 t/m 16 augustus) ook weer een NRT (nationaal ranglijst toernooi) gespeeld gaan worden. Bij de heren is dit een *** ster toernooi, bij de dames zijn het ** sterren. De landelijke toppers komen hier op af en dat worden weer mooie wedstrijden! Zo zijn er al een aantal aanmeldingen uit de top 10 en top 20 van Nederland.Inschrijven is mogelijk tot 5 augustus via mijnknltb.toernooi.nl...

Lid worden kan nog steeds; kijk voor meer informatie op www.tvhoofddorp.nl!

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie