24 maart training Jong Oranje en Vriendjes/Vriendinnetjesdag bij FC VVC

21 maart 2018 om 16:52 Sport/sport Deel je nieuws

Op zaterdag 24 maart speelt het elftal van Jong Oranje op het hoofdveld van FC VVC ter voorbereiding op de EK 2019 kwalificatiewedstrijd tegen Jong Andorra. De trainer van Jong Oranje heeft FC VVC gekozen, omdat de club beschikt over een mooi complex met een kwalitatief hoogstaand voetbalveld van gras. Het bestuur van FC VVC is verheugd dat de club het team mag ontvangen. Voor de (jongste) leden een unieke kans om dichtbij huis voetbaltalent te zien spelen.

Fun & Clinics voor jongste jeugd

De club heeft samen met de Ultimate Football Academy alle spelers van de Champions League en de jongste jeugd van de Ultimate Football Academy uitgenodigd om vriendjes/vriendinnetjes mee te nemen. Zij kunnen hun helden van Ajax, AZ, Feyenoord en PSV zien spelen en hun plezier in voetbal delen. Het gebeurt namelijk niet elke dag dat ze spelers van dat niveau in levende lijve zien voetballen.

’s Middags organiseert FC VVC samen met de Ultimate Football Academy diverse voetbalactiviteiten rondom de training. Een uur lang kunnen de kinderen meedoen aan fun & clinics. Ook zijn er diverse voetbalattracties aanwezig. Dit onder leiding van Danny Oudhuizen, hoofd jeugdopleiding onderbouw en een aantal trainers. Voor limonade met een snoepje wordt gezorgd. Vanaf 15.15 uur zijn spelers uit de O8 t/m O13 welkom om de attracties te proberen.

Huldiging kampioenen
De club maakt van dit unieke moment gebruik om de kampioenen van de najaarscompetitie te huldigen. Rob de Kleijn, voorzitter van het bestuur, zal de winnaars om 15.30 in de kantine in het zonnetje zetten.

Locatie:               FC VVC, Montreallaan 1, Nieuw Vennep
Fun & Clinics:      14.15 – 15.15 uur (Champions league FC VVC /peuters/kleuters UFA)
Huldiging kampioenen: 15.30 uur
 


 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie