De nieuwe verlichte sporthal van TV de nieuwe Brug
De nieuwe verlichte sporthal van TV de nieuwe Brug Roy Reeb

Tennis & Sportcentrum De Nieuwe Brug Klaar Voor Het Winterseizoen

5 oktober 2018 om 13:16 Nieuws Deel je nieuws

Tennis & Sportcentrum De Nieuwe Brug is een prachtig complex, met 5 binnenbanen, 7 buitenbanen en een padelbaan, gelegen aan de Vijfhuizerdijk te Nieuwebrug tegen Vijfhuizen en Haarlem aan.

Samen met eigenaren Bert-Jan Hendriksen en Marieke Visser is besloten om door 3XL de verlichting van de 5 binnenbanen aan te pakken. De ECO lichtbakken uitgevoerd met gaslampen uit de jaren ‘90 waren sterk verouderd en echte energievreters. De wens om te verduurzamen en het doorvoeren van energiebesparende maatregelen was zeer groot.

De 60 gaslamp lichtbakken van 450 Watt per stuk zijn vervangen door 3XL LED Highbay lampen met speciale lenzen, naast een beter natuurlijker daglicht leveren de 3XL Highbay lampen een besparing op van meer dan 62% op de energiekosten.

Sportverlichting komt ook in aanmerking voor de subsidieregeling EDS (Energie en Duurzame Sportaccommodaties). 3XL heeft dit met zijn partner Platform Sportsubidie volledig voor De Nieuwe Brug verzorgd en begeleid. Tenniscentrum de Nieuwe Brug heeft maar liefst een subsidie ontvangen van 30% op de kosten voor de verlichting.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie