blauwe bessen aangeplant
blauwe bessen aangeplant h. nieuwenhuis

Blauwe Bessen heel goed voor de gezondheid

20 november 2018 om 21:02 Nieuws Deel je nieuws

Blauwe bessen zijn weer helemaal terug van weggeweest. Reeds eeuwen geleden werden de blauwe bessen gewaardeerd vanwege hun grote voedingswaarde. Daarna waren ze lange tijd uit beeld geweest. Gelukkig zijn ze weer opnieuw ontdekt vanwege de groeiende belangstelling voor alles wat met gezonde voeding te maken heeft en natuurlijk omdat ze gewoon heel lekker zijn.

 

Blauwe bessen laten je meer opgeslagen lichaamsvet verbranden en makkelijker afvallen. Het brengt een verstoort cholesterolgehalte weer in evenwicht en verlaagt hoge bloeddruk. Daarnaast verlaagt je bloedsuikerspiegel en verbeteren je insulinegevoeligheid waardoor je meer vet verbrandt. Verder verlaagt het de kans op aderverkalking, op hart- en vaatziekten, versterkt het je hersenfunctie en verbetert je geheugen en je concentratievermogen. Het verhoogt je weerstand tegen verschillende ziekten en het vertraagt ook nog eens je natuurlijke verouderingsproces en zorgt voor een strakke en stralende huid zonder rimpels of kraaienpootjes.

 

Inmiddels zijn blauwe bessen op veel plaatsen te verkrijgen, bijvoorbeeld bij de groente en fruit winkel, maar ook gewoon in de supermarkt. Kortom blauwe bessen zijn hot en we zullen ze in de toekomst alleen nog maar meer tegenkomen.

 

Wat dat betreft dus een goed product om in te investeren. Blauwe Bessen Teelt biedt die mogelijkheid. Met een grote kwekerij in Polen worden er blauwe bessen gekweekt en is er de mogelijkheid om te participeren. Middels crowdfunding zijn er verschillende opties te verkrijgen. Een leuke en winstgevende manier om in gezondheid te investeren. Meer hierover vindt u op www.blauwe-bessen-teelt.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie