André Kuipers: ''Als kind was ik al dol op boeken.
André Kuipers: ''Als kind was ik al dol op boeken." CPNB

André Kuipers leest voor tijdens kinderboekenfeest in Hoofddorp

17 september 2019 om 12:54 Activiteiten

HOOFDDORP Een extra bijzonder Kinderboekenfeest dit jaar: op 2 oktober opent onze beroemdste astronaut André Kuipers de Kinderboekenweek in Het Cultuurgebouw!

André Kuipers schreef het Prentenboek van de Kinderboekenweek met illustraties van Natascha Stenvert.

André Kuipers: ''Als kind was ik al dol op boeken. Ik verslond verhalen over spannende avonturen op andere planeten. Dit stond aan de basis van mijn eigen astronautendroom. Het is schitterend om straks op mijn beurt talloze kinderen mee te kunnen nemen op een bijzondere reis en hen zo op speelse wijze te inspireren voor hun eigen toekomst.''

GA JE MEE OP REIS?

Onder het motto 'Reis mee!' gaan we op reis in kinderboeken; met de fietstaxi, de huifkar, de hogesnelheidstrein of het ruimteschip. En wie kan beter over een reis in de ruimte vertellen dan onze beroemdste astronaut André Kuipers. Hij leest voor uit zijn nieuwste boek en je mag hem vragen stellen!

KIES EEN WORKSHOP!

Er is nog veel meer te beleven op het Kinderboekenfeest. Na de voorstelling van André Kuipers kun je meedoen aan twee workshops.
Wat dacht je van tekenen met illustrator Philip Hopman, bedenk een land met Sanne Rooseboom, een maanstad of vreemd voertuig bouwen met Technisch Lego of een zelfrijdende Robot maken?

En dat is nog niet alles, kijk op www.hetcultuurgebouw.nl en schrijf je snel in!
Zorg dat je bij deze spectaculaire opening van de Kinderboekenweek bent. Want zoals jij allang weet, met een boek kun je elke reis maken die je wilt. Allemaal instappen!

Het Kinderboekenfeest wordt gevierd op woensdag 2 oktober van 14:00-17:00 uur.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie