Afbeelding
Pr

Vier Bier en een Cola Light tijdens Zondagmiddagpodium

23 oktober 2019 om 13:00 Activiteiten

HOOFDDORP Het Zondagmiddagpodium presenteert op 27 oktober om 14.00 uur Vier Bier en een Cola Light. Meezingen met popsongs en smartlappen in De Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 in Hoofddorp.

Sfeervolle muziek en vrolijke liedjes met een knipoog. Dat is kort samengevat wat het publiek van Vier Bier en een Cola Light kan verwachten. De groep bestaat uit Dirk Sijbersma, René Rodenburg, Kommer Sneeuw en Dick van de Schraaf. Zij worden op piano begeleid door hun muzikale coach Chiel van Tok. Vier Bier en een Cola Light is een zanggroep uit Haarlem, die van vele markten thuis is. Ze zingen net zo gemakkelijk popsongs als smartlappen.

Vier Bier en een Cola Light brengt een heel gevarieerd repertoire, waarin zowel ruimte is voor mooi gezongen ballades als voor gezellige meezingnummers. Plus: een paar medleys, hét handelsmerk van Vier Bier en een Cola Light.

KAARTVERKOOP Kaarten à 5 euro zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 – 569 8873.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie