Kinderen zijn weer welkom op Jeugdland.
Kinderen zijn weer welkom op Jeugdland. Jeugdland

Kinderen zijn weer welkom op Jeugdland

16 mei 2020 om 19:30 Activiteiten

HOOFDDORP/NIEUW-VENNEP Kinderen tot en met 12 jaar zijn weer welkom om gezellig te komen ravotten op Jeugdland. Na weken gesloten te zijn geweest hebben beide locaties van Jeugdland inmiddels haar deuren geopend. Er gelden wel een aantal regels waar de bezoekers zich aan moet houden.

Zo mogen kinderen niet komen spelen als ze verkouden zijn en/of koorts hebben. Ouders dienen bij het halen en brengen buiten de hekken te blijven. Voor kinderen onder de 6 jaar of kinderen met een beperking mag er één ouder of verzorger mee. Er mogen maximaal 10 ouders of verzorgers op het terrein. De toiletten en clubhuizen zijn op beide locaties gesloten voor bezoekers en dus ook geen verkoop van versnaperingen en geen uitgifte van gratis limonade. Kinderen kunnen zelf eten en drinken meenemen.

"Gelukkig laten de kinderen zich niet weerhouden door alle regels om op Jeugdland te komen spelen", laat de organisatie weten. "De eerste paar openingsdagen waren er flink wat bezoekertjes die niet konden wachten om de nieuwe speeltoestellen te testen op één van de Jeugdland locaties. Dat de kinderen nu alleen buiten mogen spelen op het terrein vinden ze geen enkel probleem, er is immers genoeg te doen en te beleven bij Jeugdland. Het team van Jeugdland is blij om alle kinderen weer te zien spelen en wenst alle kinderen een fijne speeltijd op één van de locaties."

Openingstijden Jeugdland Nieuw-Vennep en Hoofddorp zijn woensdag en vrijdag 13.00 van tot 17.00 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. 

Jeugdland Nieuw-Vennep ligt aan de Getsewoudweg 2.

Jeugdland Hoofddorp is te vinden aan de Redenburgsingel 100. 

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie