Afbeelding
vakantiebieb.nl

De VakantieBieb-app: een zomer vol verhalen

17 juli 2020 om 13:57 Activiteiten

HOOFDDORP Liefhebbers kunnen tot en met 31 augustus lezen bij de VakantieBieb. Deze app heeft naast e-books ook luisterboeken. Met de VakantieBieb kan iedereen een zomer vol verhalen beleven; jong en oud, leden en niet-leden van de Bibliotheek. 

Er is voor elk wat wils: van spanning tot chicklit, van literatuur tot informatief.Voor de jongste lezers zijn er bijvoorbeeld 'Super Dolfje' van Paul van Loon en verhalen van Guusje Nederhorst en Jacques Vriens. Jongeren kunnen genieten van boeken als 'Instagirl' van Annette Mierswa en 'Klem' van Mel Wallis de Vries. En voor volwassenen is er ook veel moois, denk aan 'Otmars zonen' van Peter Buwalda of 'De kleine bakkerij aan het strand' van Jenny Colgan. 

WINACTIE Zoals ieder jaar is er een winactie voor lezers tot en met 18 jaar. Zij maken kans op een Beats Solo Pro-koptelefoon. Hiervoor dienen ze door te geven wat hun favoriete boek in de VakantieBieb is. 

De app met e-books en luisterboeken is gratis beschikbaar in de App Store en in GooglePlay. De VakantieBieb is een dienst van de online Bibliotheek (onderdeel van de Koninklijke Bibliotheek) en wordt aangeboden namens alle Bibliotheken in Nederland. 

Meer informatie: vakantiebieb.nl

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie