Dennenappel dompelen bij Kaarsenmakerij
Dennenappel dompelen bij Kaarsenmakerij Marie-France Meijer

Knusse Kerstmarkt op Landgoed de Olmenhorst

Lokaal/Activiteiten

Votre attention – Op zondag 13 en 20 december luiden Landgoed de Olmenhorst en Le Marie Marché Noël in met een knusse kerstmarkt.

Op deze kleinschalige kerstmarkt vind je cadeautjes en veel lekkernijen. Wandel met een kop warme chocolademelk of een glühweintje langs de kraampjes terwijl je een heerlijk kerstdeuntje op de achtergrond hoort. Deze twee dagen verkeert de Olmenhorst in kerstsferen met een Franse knipoog.

Le Marie Marché is een kwaliteitsmarkt gevuld met streek-, ambachtproducten, lifestyle artikelen, vintage en delicatessen; van lokale merkjes tot typisch Mediterrane producten. En voor de kersteditie veel kerstproducten, van krans tot kerstservies. 

Ook diverse winkels en ateliers op het landgoed zijn geopend. Bij kaarsenmakerij Willemijn kan je een kaars of dennenappel dompelen voor als versiering in de kerstboom en na de kerstdagen een geweldige manier om de openhaard aan te steken. 

Bezoekers kunnen zich vanaf woensdag 9 december registreren via www.olmenhorst.nl zodat ze zekerheid hebben op toegang. Er wordt 3 euro voor het parkeren gevraagd.  Op deze wijze registreren we de bezoekersstroom tijdens de kerstmarkten. Bezoekers zijn dan ook verzekerd van toegang op die tijdstippen. Je mag ook op de bonnefooi komen, maar dan kan het zijn dat het tijdvak dan vol zit. Het landgoed is groot genoeg, en we houden ons uiteraard aan alle RIVM regels.

We nemen jullie graag even mee langs de kraampjes:

Vintage kerstversiering, warme vachten voor op de bank, tal van kramen met kerst ornamenten, ambachtelijke snijplanken, kleurrijke sjaals, Franse en Griekse delicatessen, Bretonse bbq voor mee naar huis, vegan producten, mineralen, kerststollen, homemade jams, kraam vol bio thee, zelfgemaakte kinderverkleedkleren, bijzondere wijnen, vintage kadootjes, ambachtelijke zeep, houtkachels, (kinder)boeken, (biologische)bloembollen, fudge! En laten we de kraam vol Olmenhorst appels en peren niet vergeten!

Beide dagen is de winkel van de Fruitloods geopend. Er staat buiten voor de loods een kraampje met glühwein, warme choco en lekkere warme snacks to go.

Kraam met kerstversiering
advertentie
advertentie