Oliebollen drive-thru. Veilig in de auto de bestelling in ontvangst nemen.
Oliebollen drive-thru. Veilig in de auto de bestelling in ontvangst nemen. Trudy Witteman

Nieuw concept Pannenkoeken Paviljoen: Oliebollen drive-thru

21 december 2020 om 14:27 Activiteiten

CRUQUIUS Bij het Pannenkoeken Paviljoen wilden ze nadrukkelijk op een ludieke wijze het bijzondere jaar 2020 afsluiten. Eureka! Gevonden! Op 31 december wordt groots uitgepakt met een heuse oliebollen drive-thru.

Geen stank in de keuken en zonder zorgen genieten van de lekkerste oliebollen, appelflappen en ander heerlijks dat hoort bij de Hollandse traditie op de laatste dag van het jaar. Versgebakken en verkocht vanuit de rijdende keuken op de parkeerplaats bij het Pannenkoeken Paviljoen dat bij wandelaars die in de Groene Weelde een frisse neus gehaald hebben een geliefde plek is om zichzelf te trakteren op poffertjes, wafels, koffie of ander lekkers. Zó heeft de inventieve Sander Teeuwen het in zijn hoofd.

CORONA-PROOF ‘Geen zin in gedoe? Kom naar onze oliebollen drive-thru’. Met deze pakkende slogan wil Sander Teeuwen van het Pannenkoeken Paviljoen de aandacht vestigen op de verkoop van oliebollen die geheel corona-proof verloopt. Met Nederland nagenoeg op slot is het niet denkbeeldig dat op de locaties waar nog wél oliebollen verkrijgbaar zijn, zich lange rijen liefhebbers van het oudjaarslekkers zullen vormen. Voor wie zich daar niet prettig bij voelt komt hij met het concept drive-thru. “Via de website of telefonisch kunnen mensen hun bestelling doen en afrekenen. Vervolgens spreken we een tijdvak af waarin ze langs kunnen komen. Ze blijven veilig in de auto zitten, nemen hun bestelling in ontvangst en rijden weer weg. Geen rij en dus iedereen blij. Het is genieten zonder zorgen”, legt hij uit. “Op de laatste dag van dit wel heel extreme jaar maken er een gezellige middag van met muziek en gratis glühwein en warme chocomel.”

Om het bijzondere jaar twintig-twintig op een bijzondere manier af te kunnen sluiten wordt elke twintigste bestelling voorzien van een fles champagne. “En om te proosten op 2021 waarin hopelijk corona overwonnen wordt.”

Bestellen kan via www.pannenkoekenpaviljoen.nl of telefonisch via (023) 5477 123.

Frans Witteman

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie