Vogelshow Vogelvereniging De Meervogels

Activiteiten

Grote show van Vogelvereniging De Meervogels in het Ontmoetingscentrum.

In het Ontmoetingscentrum, Elemastraat 65 te Nieuw Vennep zal vogelvereniging De Meervogels van 20 tot en met 22 november aanstaande zijn jaarlijkse onderlinge vogelshow houden.

Voorafgaand aan de show worden de vogels gekeurd en gewaardeerd op punten door deskundige keurmeesters die daarvoor een opleiding bij de Nederlandse bond voor vogelliefhebbers hebben gevolgd. De bijna 250 ingezonden vogels zijn het resultaat van een goede verzorging en kweek van de leden van de Meervogels uit Nieuw Vennep en omgeving. De kwekers van de mooiste vogels zullen daarvoor ook beloond worden met een beker of medaille. Er zullen veel soorten vogels aanwezig zoals kanaries, zebravinken, grote en kleine parkieten en diverse tropische vogels.

De show is voor de leden van De Meervogels de gelegenheid om elkaar te ontmoeten en de vogels te vergelijken maar ook om de inwoners van Nieuw Vennep te laten kennismaken met deze prachtige hobby.

Bovendien door de aankondiging van de show in het landelijke blad ''Onze Vogels'' zullen er veel vogelliefhebbers vanuit de regio de show bezoeken.

De entree van de vogelshow is gratis bezoekers kunnen een kansje wagen bij de tombola en een grote loterij. Door een groot aantal sponsors zijn daarvoor leuke prijzen beschikbaar gesteld.

Kortom het wordt weer een kleurrijk en vrolijk geheel. De opening vindt plaats op donderdag 20 november om 20.00 uur.

Geopend vrijdag 21 november van 10.00 tot 22.00 uur, zaterdag 22 november van 10.00 tot 16.00 uur.

De leden van De Meervogels hopen dat veel mensen deze gezellige en prachtige show komen bezoeken zij staan klaar om bezoekers te ontvangen en te vertellen over deze vorm van vrije tijdsbesteding.

Info: Secretaris Bart Peters, Tel. 023-5848428 of E-mail: bam.peters@quicknet.nl

advertentie