Wintersferen op Jeugdland Nieuw-Vennep

Activiteiten

De Sinterklaasperiode ligt weer achter ons en Jeugdland Nieuw-Vennep kijkt vooruit naar de kerstvakantie. We trappen vrijdagmiddag af met Naambord voor je hut maken, want dan kun je laten zien dat het JOUW hut is en niet die van andere kinderen. Zaterdag 19e gaan we wintervlokken maken. ´s Avonds is er een extraatje, want we hebben weer de Jeugdland Filmavond! Geef je snel op voordat de lijst vol is!

Vanaf maandag 21 december is de kerstvakantie echt begonnen op Jeugdland Nieuw-Vennep! We zijn de gehele twee weken open en we organiseren onder andere de volgende activiteiten: Maandag 21 december: Oud Hollandse Winterspelletjes van 14:00 tot 16:00 uur, woensdag 23 december gaan we met z'n allen Weerwolven: dit spannende spel gaat nooit vervelen! Dinsdag 29 december kun je voor € 1,- leren om je eigen winterfrisdrank te maken! Zet snel je naam op de lijst en zorg dat je erbij bent! Je ziet het al, genoeg te doen op Jeugdland Nieuw-Vennep! Tot snel!

Jeugdland is een avonturen bouwspeelplaats voor kinderen van 6 t/m 14 jaar en is het hele jaar geopend op woensdag en vrijdag van 13.00 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10.00 tot 17.00 uur. Jeugdland is te vinden aan de Getsewoudweg 2 vlakbij de eindhalte van R-Net 310. Voor meer informatie zie onze website www.jeugdland.net/nieuwvennep mail naar jeugdlandnv@gmail.com bel 0252-620844 of kom gewoon even langs!

advertentie
advertentie