Signeersessie met beroemd winnaarsduo Jan Paul Schutten en Floor Rieder

Activiteiten

HOOFDDORP Met hun vorige boek 'Het raadsel van alles wat leeft wonnen Jan Paul Schutten en Floor Rieder de Gouden Griffel, het Gouden Penseel, de Gouden Tulp (beste non-fictieboek) en de Nienke van Hichtumprijs.

Vijf sterren in de Volkskrant en zaterdag 19 december signeren en maken ze een tekening in het boek van iedere geïnteresseerde! Van 11 tot 12.30 uur is het winnaarsduo bij Boekhandel Stevens, Nieuweweg 63.

Het nieuwe boek 'Het wonder van jou en je biljoenen bewoners' is nóg mooier, want het gaat over jou. Jij bent een wonder. Jij ja! Neem alleen al je bloedvaten. Als je die allemaal aan elkaar vast zou plakken, dan kreeg je een draad die twee keer om de aarde past. Of denk eens aan die biljoenen microben die in en op je lichaam zitten en die je heel hard nodig hebt om te overleven. Hoe zien ze eruit en wat doen ze daar? Het wonder van jou en je biljoenen bewoners is meer dan een boek over het menselijk lichaam. Het vertelt hoe een cel er van binnen uitziet. En dat een gewone cel in jouw lichaam er nog spectaculairder uitziet dan de Death Star uit Star Wars. Het legt uit hoe je kunt zien of iemand verliefd op je is, waarom je sneller boos wordt bij warm weer en waarom je slim wordt van kauwgom eten. Dat dus - en nog veel, veel, véél meer...

advertentie
advertentie