31 maart 2016 om 00:00 Activiteiten

Geachte heer, mevrouw,

Hierbij ontvangt u ons tweede persbericht inzake de door ons te organiseren koffieochtend. Wij zouden het op prijs stellen als het in ieder geval wordt opgenomen in de agenda.

Hartelijke groeten,

Henk Jan Boswijk

voorzitter

info@wijkraadhoofddorpoost.nl

---

Dit e-mailbericht is gecontroleerd op virussen met Avast antivirussoftware.

https://www.avast.com/antivirus

Correspondentieadres, Van den Berghlaan 365, 2132 AK Hoofddorp

PERSBERICHT!

Wijkraad Hoofddorp-Oost

Woensdagmorgen 13 april a.s.

Koffieochtend Hoofddorp-Oost

Inloop tussen 10.00 uur en 12.00 uur

in 'de Kijkdoos', het centrale gebouwtje in de wildeplantentuin 'De Heimanshof'

Alle bewoners van Hoofddorp-Oost zijn van harte uitgenodigd om langs te komen op de eerste koffieochtend van de wijkraad! Met een gratis kopje koffie wordt u van harte welkom geheten in het gebouwtje 'de Kijkdoos' aan de Wieger Bruinlaan 1.

Het is de bedoeling om deze koffieochtend wekelijks te gaan organiseren om gezellig samen koffie te drinken en met elkaar van gedachten te wisselen over onze wijk, de gemeente of wat toevallig ter sprake komt. En dat allemaal op een ontspannen en in een gezellige informele sfeer.

Op deze eerste koffieochtend willen wij natuurlijk ook graag van u horen hoe u het idee van deze koffieochtend vindt. Wij willen ook graag suggesties van u hebben voor het vervolg. Bijvoorbeeld hoe zou u het vinden als wij om de zoveel weken een thema ochtend organiseren. Daarbij gaan wij uit van een thema dat ú voorstelt. Bijvoorbeeld inbraakpreventie, sociaalwerk of groenonderhoud in onze wijk. Maar elk ander onderwerp dat de bewoners de moeite waard vinden is voor ons de moeite waard.

Buiten de gezelligheid van een koffieochtend kunnen bewoners ook vrij in de natuur door de wilde plantentuin lopen en aan aanwezige vrijwilligers van 'de Heimanshof' kunnen natuurvragen worden gesteld.

Wij rekenen op een gezellige bijeenkomst waar een ieder vrij contacten kan leggen met mede wijkbewoners, 'De Heimanshof', 'MeerWaarde', de Politie of met de wijkraad.

Noot voor de redactie:

Deze koffieochtend wordt georganiseerd in samenwerking met de vereniging 'De Heimanshof', De stichting 'MeerWaarde', de Politie en de stichting Maatvast.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met H.J. Boswijk, 0644 622 520 of per e-mail henkjan.boswijk@wijkraadhoofddorpoost.nl

Zie ook onze Facebook pagina: www.facebook.com/wijkraadhoofddorpoost

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie