Skatewedstrijd Drop In! in skatepark Floriande

24 april 2016 om 00:00 Activiteiten

Officiële opening skatepark Floriande door Wethouder Jeugd

Hoofddorp, vrijdag 22 april 2016 - Op zaterdag 30 april organiseren Artquake, Menes, gemeente Haarlemmermeer en MeerWaarde de skatewedstrijd Drop In! in skatepark Floriande, vanaf 12:30 is iedereen welkom. Dit is tevens de officiële opening van Skatepark Floriande. Om 13:00 uur gaat de wedstrijd van start, deze bestaat uit drie disciplines: skateboarden, steppen (of inline scooter) en BMX. Deelnemen aan en bezoeken van het evenement is gratis.

Drop in! Skate event

Elk discipline heeft zijn eigen professionele jury die bepaalt wie de beste stunts heeft gedaan. Daarnaast zijn er verschillende vette prijzenpakketten te winnen voor elk van de drie disciplines. Tijdens het skate event draaien verschillende Hoofddorpse dj's muziek om de wedstrijd muzikaal te ondersteunen. Inschrijven voor de wedstrijd kan vanaf 12:30 bij het vernieuwde skatepark Floriande.

Het skatepark wordt geopend door Marjolein Steffens- van de water wethouder Jeugd Haarlemmermeer.

Drop in! Festival

Na afloop van de skatewedstrijd gaat Drop In! door in podium Duycker als indoor muziekfestival waar verschillende hiphop- en punkrockartiesten optreden, de deuren openen om 20:00 uur. De grote zaal van Duycker wordt omgetoverd tot een hiphopparadijs met de artiesten Fresku, Snelle, Black Acid en Chrisis. De kleine zaal wordt getransformeerd tot rocktempel met o.a. Orgaanklap en De Geweldigheid. Kaarten voor het Drop In! muziekfestival kosten €12,-.

Drop in! skate event | OPEN: 12:30 | ENTREE: GRATIS | www.duycker.nl

Drop in! muziekfestival | OPEN: 20:00 | AANV: 20:30 | VVK: €12,- | DEUR: €14,-

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie