20 mei 2016 om 00:00 Activiteiten

VAREN OP DE KAAG MET JE ROLSTOEL GROOT SUCCES.

Het vaarseizoen is begonnen en de KaagErvaaring heeft al zijn eerste tochtjes over de Kaag gemaakt. Het schip is in de winter weer in topconditie gebracht en ligt te glimmen in een aarzelend voorjaarszonnetje op zijn vertrouwde ligplaats in zijn haven op Kaageiland (tegenover De Stal op de Kaag).

Het loopt storm om een vaartochtje voor de komende tijd te boeken en het is duidelijk dat het concept van een fluisterboot voor mensen met een beperking een groot succes is.

De vele enthousiaste vrijwilligers van de stichting die zich als kapitein of begeleider inzetten voor hun medemens kunnen ook dit jaar weer genieten van de vrolijke gezichten van de deelnemers. De laatsten beleven vaak de dag van hun leven en genieten intens van de prachtige natuur van de Kagerplassen.

Een tochtje met de KaagErvaaring is voor de deelnemers vaak ontspannend en spannend tegelijk. Want varen op de Zuidhollandse plassen is zeker geen alledaagse bezigheid, het is een ochtendje, middagje of een gehele dag om naar uit te kijken en om met volle teugen van te genieten.

Er zijn verschillende arrangementen mogelijk die op de website worden gepresenteerd. Of het nu gaat om een vaartocht naar Rijpwetering, een eenvoudig Rondje om Kaageiland of zelfs een uurtje vissen, het is allemaal mogelijk. In overleg wordt een tochtje op maat gemaakt, rekening houdend met ieders mogelijkheden.

Zo hoopt de stichting haar motto Met beperking, onbeperkt genieten op de Kaag ook dit jaar weer volledig waar te maken.

Tot slot een goede raad: zorg dat u er op tijd bij bent want het aantal reserveringen is al heel groot….

Voor meer informatie: zie de website KaagErvaaring.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie