Filmhuis Pier K draait kerstfilm Joyeux Noël

Activiteiten

Filmhuis Pier K Nieuw-Vennep draait elke vrijdag een bijzondere en meeslepende film. Zo vlak voor Kerst is een kersfilm natuurlijk op zijn plaats. Vrijdag 23 december om 20:00 uur is de hartverwarmende film Joyeux Noël te zien in het Filmhuis.

Van oorlog tot 'Merry Christmas'. De film vertelt het verhaal over de verbroedering van vijanden in de oorlog van 1914. Hoewel de oorlog miljoenen mensen al vanaf de zomer in zijn kielzog sleept, brengt kerstavond daar verandering in. Die kerstnacht belanden Duitse, Franse en Britse soldaten in een onverhoopte verbroedering. Naast de massale cadeautjes veranderd het leven van een Schotse dominee, een Franse Luitenant, een Duitse tenor en een Deense voorgoed.

Filmhuis Pier K is onderdeel van Pier K, centrum voor kunst en cultuur en gevestigd aan het Harmonieplein in Nieuw-Vennep. Een kaartje voor de film kost €8,- en is inclusief één consumptie in de pauze. 65+'ers en CJP'ers ontvangen €1,50 korting. Kaartjes zijn te reserveren via www.pier-k.nl of bel met de informatiebalie op telefoonnummer 023 566 95 65 (op werkdagen). Daarnaast zijn de kaartjes te koop op de avond zelf.

advertentie