Music Talks gaat met populaire artiesten de diepte in

27 december 2017 om 00:00 Activiteiten

HOOFDDORP Poppodium Duycker begint donderdag 11 januari met live-interviews: Music Talks is een reeks persoonlijke gesprekken met populaire muzikanten en artiesten. Voor de eerste editie wordt zangeres Anneke van Giersbergen (VuuR, Ayreon, The Devin Townsend Project, ex-The Gathering) aan een vragenvuur onderworpen.

Live-gesprekken met boeiende artiesten voor een publiek: met die insteek begint Podium Duycker aan de reeks interviews. Tijdens het gesprek wordt ingegaan op Van Giersbergens persoonlijke leven, ambities, inspiratiebronnen en (artistieke) keuzes. Aan de hand van anekdotes en inspirerende beeld- en geluidsfragmenten, deels gekozen door Van Giersbergen zelf, wil Duyckerfans en andere geïnteresseerden een zo compleet mogelijk beeld weergeven van de persoon en artiest Van Giersbergen.

De gesprekken van Music Talks gaan de diepte in en worden gevoerd in een huiselijke sfeer. Geïnteresseerden kunnen onder het genot van een hapje en drankje hun idool, inspiratiebron of collega beter leren kenen. Het publiek krijgt daarbij ook de kans om zelf vragen te stellen. Daarna brengt Van Giersbergen enkele nummers akoestisch ten gehore. Tot slot is er ruimte voor bezoekers om haar om een handtekening te vragen en wordt muziek afgespeeld die door Van Giersbergen zelf is uitgekozen.

Music Talks is een terugkerend avondvullend programma en een initiatief van Freek Kroesbergen, freelance programmeur bij Podium Duycker in Hoofddorp. Interviewer en gastheer is Patrick Lamberts, freelance muziekjournalist voor onder meer Musicmaker, Aardschok, The Legacy Of Music, Gitarist en Lust For Life.

De deuren openen 11 januari om 20.00 uur, het interview begint om 20.30 uur. Kaarten kosten 30 euro aan de deur, inclusief drie drankjes en borrelhapjes. Informatie: www.duycker.nl/agenda/music-talks/.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie