Boomgaard
Boomgaard Olmenhorst

Appel Drive-Through op 9 januari van 11.00-13.00 uur op landgoed de Olmenhorst.

Lokaal/Activiteiten Deel je nieuws

Gezonde voornemens voor het nieuwe jaar? Daar passen biologische appels, peren en sappen bij. Kom makkelijk en coronaveilig je voorraad aanvullen in onze appel drive-through. En ook nog voor de zelfplukprijs!

De volgende rassen zijn op voorraad:  Elstar, Santana, Jonagored, Topaz (bak en hand), Dalinco appelen, Gieser Wildeman stoofperen en Doyenne de Comice.

Tevens bieden we de mogelijkheid om de Olmenhorst sappen per tray van 6 flessen van 1 liter  en allerlei andere Olmenhorst producten aan te schaffen.

Op zaterdag 9 januari kan je tussen 11:00 – 13:00 uur de vooraf bestelde en betaalde hoeveelheid appels, peren en/of sap afhalen. Helemaal drive – through is het niet,  je moet wel heel even de auto uit.

Vul het formulier op de site Olmenhorst.nl onder activiteiten, drive-through in of klik op: https://www.olmenhorst.nl/activiteiten/appel-drive-through/

Haal je bestelling komend weekend af. Afhaalpunt is de achterzijde van de Fruitloods (kleine parkeerterrein)

Wil het formulier niet laden? Op je mobiele telefoon wil het formulier, door al die verschillende soorten appels en peren ??, soms niet laden. Probeer het dan op een laptop of computer.

Bedankt alvast voor de bestelling!

Pluk van appels
advertentie