Afbeelding
Pixabay

PaasChallenge verrassend QR-codespel

24 maart 2021 om 09:48 Activiteiten

VIJFHUIZEN PaasChallenge 2021 is een coronaproef QR-codespel waarbij de deelnemers terug gaan naar het begin van onze jaartelling en een ‘tegenstander’ van Jezus zijn. Ze weten echter niet welke rol ze hebben, dit moet aan het einde van de tocht geraden worden. Onderweg zijn QR-codes te vinden. Door het scannen van de code wordt de opdracht duidelijk. Dit kan een filmpje zijn maar ook een tekst of audioboodschap. Op sommige locaties moet een vraagstuk worden opgelost om verder te kunnen. 

De PaasChallenge 2021 is geschikt voor iedereen, alle leeftijden kunnen meedoen. Ook zonder enige kennis van het paasverhaal is het spel dat ongeveer 1,5 uur duurt, goed te spelen. 

Van woensdag 31 maart tot en met zaterdag 3 april hangen de QR-codes op hun plaats. Bij de eerste locatie, die bij de aanmelding bekend gemaakt wordt, ontvangen de deelnemers de benodigde materialen. Iedereen ontvangt op de slotdag een paaspresentje.

Deelnemers kunnen zich, onder vermelding van dag en tijd dat ze de uitdaging aangaan, aanmelden via: jeugd5huizen@gmail.com. Voor vragen is dit adres eveneens beschikbaar.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie