Afbeelding
Bodine Jeske

Het Peuterfestival in C., een heel weekend voorstellingen, workshops en knutselen

28 januari 2023 om 11:00 Activiteiten

HOOFDDORP Voor de allerkleinsten is 4 en 5 februari feest In C. aan het Raadhuisplein. Een bruisend evenement voor alle peuters van de Haarlemmermeer en omstreken. Dit jaar is het thema: Beestenbende!
 

VOORSTELLINGEN Kinderpopster Dirk Scheele gaat op zoek in de jungle naar zijn oude vriend Japie het Apie – een spetterend Jungle-Popconcert is het gevolg! De twee beste katten vriendjes van het land Pim & Pom beleven een nieuw, grappig, muzikaal en feestelijk avontuur. Is vogeltje ook uitgenodigd? De Gruffalo is te zien in een speciale sneeuw-editie, dus neem je muts en handschoenen mee en geniet nog eenmaal van de avonturen van de Muis. Zelfs Slang is hiervoor wakker geworden uit zijn winterslaap. En... wie zit er toch op de wc? Auteur Harmen van Straaten is na de voorstelling aanwezig voor een meet & greet en een te gekke tekenworkshop.

WORKSHOPS In het kunstencentrum en de bibliotheek kun je meedoen aan workshops voor ouder en kind. Kom knutselen met Minimakers, luisteren naar muziek op schoot, dansen met je peuter of kleuter of je lievelingsdier maken van papier. Wist je dat veel instrumenten klinken als dieren? Dat kun je ontdekken op Het Dierenbal.

BIBLIOTHEEK In de bibliotheek zijn allerlei voorleesactiviteiten. Je kunt luisteren naar verhalen uit de mooiste peuterboeken en naar de prachtige voorstelling ‘Waar is mijn huis?’ door Belletje Sterk. Een prentenboek komt tot leven.

SPELEN EN ONTDEKKEN IN DE PASSAGE VAN C. In de passage kun je spelen met van alles wat je in de dierenwinkel tegenkomt. In het hondenhok kun je heerlijk uitrusten. Welke kattenstaart past jou? Miauw, miauw zegt de poes. Op zondag is er het Kleurfeest, een muzikaal tekenavontuur. Samen met 2 tekenaars maken kinderen een supergrote tekening, luisterend naar pareltjes uit de popgeschiedenis.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie