Villa Rosie met warme ‘Nederchansons’.
Villa Rosie met warme ‘Nederchansons’. Aangeleverd

Zondagmiddagpodium met warme ‘Nederchansons’ van Villa Rosie

25 januari 2023 om 10:00 Activiteiten

HOOFDDORP Het Zondagmiddagpodium presenteert aanstaande zondag om 14.00 uur Villa Rosie met warme ‘Nederchansons’ in De Jeugd van Gisteren, Beemsterstraat 4 te Hoofddorp.

Met de Noord-Hollandse groep Villa Rosie wordt men meegenomen in een wervelwind van verkwikkende luisterliedjes. Miranda is de zangeres en speelt accordeon, Michel speelt gitaar, Vincent contrabas en Mark mandoline, gitaar en steelgitaar. De vier muzikanten maken eigenzinnige en Nederlandstalige liedjes, die soms theatraal en gepassioneerd, dan weer grappig of juist poëtisch zijn. En de ene keer is een klassieke opmaat te horen, dan weer een Cubaanse cadans of een uithaal van de blues. 

Zo weeft Michiel de flamenco door zijn spel, Miranda laat haar Argentijnse muziek klinken en Mark heeft zich met zijn mandoline laten inspireren door snarenplukkers uit Amerika en door de site gitaar kan men het huilen van de Noord-Hollandse wind horen. Hun liedjes zijn weemoedig, teder, wild of zonnig. Ze verhalen over het leven in diverse klankkleuren, en gaan via de Americana naar Edith Piaf en de Argentijnse tango. 

Villa Rosie noemt hun muzikale verhalen ‘Nederchansons’, waarin ook een lied over hun jeugd of over hun geliefde kat kan voorkomen. Eenmaal in de ruimte van het Zondagmiddagpodium ontstaat er een mengelmoes van klanken, avontuurlijk en gepassioneerd. 

KAARTEN à € 5,00 (contant betalen), inclusief een kopje koffie of thee zijn, zolang de voorraad strekt, vanaf een half uur voor aanvang verkrijgbaar aan de zaal. Reserveren van toegangskaarten en vervoer met RegioRijder is mogelijk op vrijdag van 9.30 tot 11.30 uur bij MeerWaarde op telefoonnummer 023 - 569 8873. Of stuur een mail vóór vrijdag 9.00 uur naar zondagmiddagpodium@meerwaarde.nl.

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie