Zaterdag rijdt er weer lint aan verlichte trekkers door Haarlemmermeer.
Zaterdag rijdt er weer lint aan verlichte trekkers door Haarlemmermeer. Ton Dijkstra / BDU

Verlichte trekkertocht komt weer langs

8 december 2023 om 11:02 Activiteiten

HAARLEMMERMEER In Haarlemmermeer vindt op zaterdag 9 december weer de verlichte trekkertocht plaats. Een evenement dat eigenlijk is begonnen als een spontane actie, is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse traditie, die uit de regio niet meer weg te denken is.

De organisatie ligt bij AJK Haarlemmermeer. Ook dit jaar zijn er zo’n 80 boeren van de partij met prachtige sfeervolle trekkers met lichtjes, kerstbomen, engelen, kerstmannen en natuurlijk kerstmuziek. Een lust voor het oog en natuurlijk een must om langs de route te staan en om al deze pracht te bewonderen. De tocht begint zaterdag vanaf 17.30 uur vanaf het terrein bij de Van Zantenhal in Nieuw-Vennep. 

Dit jaar wordt de groep in tweeën gesplitst en worden twee routes gereden. Een groep rijdt door Hoofddorp, Vijfhuizen, Cruquius en Zwaanshoek. De andere groep door Beinsdorp, Lisserbroek, Abbenes en Nieuw-Vennep. Tijdens de optocht worden van beide routes een livelocatie gedeeld. Bij aanvang van de tocht is op de Facebookpagina van AJK Haarlemmermeer de link hiervoor te vinden.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie