De pakketten overhandigd bij de politie in Hoofddorp.
De pakketten overhandigd bij de politie in Hoofddorp. Eigen foto

Weggooien is geen optie

6 april 2020 om 08:57 Corona

HOOFDDORP De deur van sportaccommodaties blijft nog in ieder geval tot eind april gesloten vanwege het coronavirus. Hierdoor dreigt een deel van de voorraden van verschillende verenigingen over datum te geraken. "In deze bijzondere tijden, zijn er mensen die er veel meer bij gebaat zijn", laat Klaas Bonnes namens Sv Overbos weten. "Weggooien is geen optie!"

Voor voetbalvereniging Overbos is het sluiten van de accommodatie een fikse financiële aderlating. De Hoofddorpse voetbalclub had extra ingekocht in verband met het Haarlemmermeerse schoolvoetbaltoernooi dat half maart op de sportvelden van de vereniging zou beginnen, het jeugdtoernooi om de Haarlemmermeer Cup dat met Pasen gespeeld zou worden en de Koningsspelen. 

Na eerder aan de Stichting Ons Tweede Huis en de Voedselbank Haarlemmermeer te hebben gedoneerd besloot Sv Overbos ditmaal andere hulpverleners in het zonnetje te zetten, die in deze tijden een steun in de rug goed kunnen gebruiken.

"Afgelopen zaterdag zijn we op bezoek geweest bij de ambulancedienst, de politie en het Zorgcentrum Bornholm en hen verrast met allerlei lekkers", vertelt Bonnes die namens de vereniging de pakketten overhandigde. "De medewerkers van het zorgcentrum lieten weten er samen met de bewoners van te zullen gaan genieten. De ambulancedienst en politie waren erg dankbaar en voelde zich gezien. De voedselbank verklaarde erg blij te zijn met dit initiatief en hoopte dat andere verenigingen dit goede voorbeeld zullen volgen."

Ook de ambulancebroeders werd verrast met pakketten van SV Overbos.
Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie