Afbeelding
Mohamed Hassan (Pixabay)

Enkele nieuwe coronabesmettingen in Haarlemmermeer

Corona

HAARLEMMERMEER Het aantal coronabesmettingen is sinds onze vorige update vrijdag gestegen van 259 naar 263 vandaag. Verder is er weinig veranderd in de cijfers. Sinds de uitbraak van de coronacrisis zijn er in de gemeente nu 26 mensen overleden aan de gevolgen van het virus. Het aantal ziekenhuisopnames vanwege corona staat nog altijd op 65 (niet veranderd sinds anderhalve week).

LANDELIJK Vandaag zijn er landelijk 27 patiënten gemeld die vanwege COVID-19 in het ziekenhuis zijn opgenomen (geweest). Er zijn 14 personen als overleden gemeld. Deze gemelde personen zijn niet allemaal in de afgelopen 24 uur in het ziekenhuis opgenomen of overleden. Sommige patiënten worden later gemeld. Daarom worden de gegevens van afgelopen dagen vaak nog aangevuld.

Tot nu toe zijn er 44.141 bevestigde COVID-19 patiënten gemeld aan het RIVM. De cijfers passen bij het beeld dat de maatregelen werken. Omdat niet alle COVID-19 patiënten getest worden, zijn de werkelijke aantallen in Nederland hoger dan de aantallen die hier genoemd worden.


advertentie
advertentie