Afbeelding
Eigen foto

Rechts in Verzet voert protest bij raadhuis tegen avondklok

Corona

HOOFDDORP RIV (Rechts in Verzet) heeft zaterdagavond om 21.00 uur, het tijdstip dat voor de eerste keer de avondklok is ingegaan, protest gevoerd voor het raadhuis in Hoofddorp. Op YouTube is een video te zien waarin één persoon oproept tot protest. 

“Jouw vrijheid, onze vrijheid zijn we kwijt”, predict de persoon die verder anoniem blijft. De beste man roep iedereen op om in verzet te komen. “Het is juist nu tijd om onze vrijheid te  vieren”, aldus de eenling. 

Vervolgens draait hij keiharde muziek en doet een dansje voor het raadhuis. Hij voert zijn protest geheel in zijn eentje. Op de achtergrond is een wit kruis te zien met daarop de tekst ‘21.01 uur op dit tijdstip is de vrijheid overleden’.

Zaterdagavond ging voor de eerste keer de avondklok in. Dat betekent dat niemand meer de straat op mag tussen 21.00 uur en 04.30 uur, tenzij daarvoor een geldige reden is. De regeling geldt tot woensdag 10 februari 04.30 uur.

Rechts in Verzet is opgericht in oktober 2017 tegen de achtergrond van de alsmaar toenemende massa-immigratie en islamisering van Nederland, schrijft de partij op hun site. De mannen en vrouwen van RIV hebben de afgelopen jaren (bij een andere partij) veel ervaring opgedaan in het organiseren van demonstraties.

Afbeelding
Afbeelding
advertentie
advertentie