De grote reus Nord.
De grote reus Nord. Aangeleverd

Nord, een grote reus op zoek naar nieuw baasje

21 februari 2024 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Achter dit knappe koppie schuilt een mooi karakter. “Ik ben een grote, vriendelijke reus. Met groot en reus doel ik vooral op mijn gewicht… ik mag namelijk wel wat afvallen. Ik ben de laatste tijd wat doorgeslagen in mijn liefde voor eten. Nu is het dus hoog tijd om wat te minderen, herkenbaar toch?”

Nieuwe gezichten worden snel goedgekeurd door Nord en dan begint hij meteen te vragen om aandacht. Hij is goed in kopjes geven en wordt heel graag aangehaald. “Andere dieren vind ik echt te spannend, ik ben liever solo. Met rustige kinderen boven de 12 jaar kan ik prima.”

Verder heeft Nord niet zoveel eisen voor een eigen huis. Met genoeg ruimte, wat plekjes om zich in te kunnen verstoppen en lekkere mandjes, is hij al heel tevreden. Op termijn zou hij ook graag naar buiten willen. Het belangrijkste is veel kriebeltjes krijgen van zijn nieuwe huisgenoten.

“Ik krijg binnenkort een gebitsbehandeling zodat ik met een schoon gebit kan verhuizen. In de tussentijd zou ik graag alvast mijn match ontmoeten! Reageer gauw op mij per mail naar sdo@dierenbescherming.nl.

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie