Afbeelding
SDO Haarlemmermeer

Splinter zoekt een leuke baas

Dieren

[HAARLEMMERMEER] Deze mooie vent is Splinter, een kruising Stafford reu van ruim 2 jaar. Hij heeft een beetje pech gehad in zijn nog jonge leventje. Vanwege de gezondheid van zijn baasje moest er afstand gedaan worden van Splinter. Daar liep hij samen met zijn broer en moeder op een terrein en speelde voor waakhond. Hij deed maar een beetje alsof, want hij heeft een klein hartje en eigenlijk te lief voor de rol waakhond.
Hij is dus niet veel in de grote wereld geweest en heeft ook maar weinig contact gehad met andere honden. Hier heeft hij laten zien dat hij teefjes leuker vindt dan reuen. Splinter heeft nooit in een huis gewoond en kent dus ook de regeltjes niet. Hij zal waarschijnlijk blaffen als hij iemand langs hoort lopen of andere geluiden hoort, maar heeft nog niet geleerd te stoppen wanneer zijn baas daarom vraagt. Hij is eigenlijk nog een (grote) pup die opgevoed moet worden. Splinter zoekt een baas met veel tijd en nog meer energie. Voor hem is het belangrijk dat zijn baas duidelijk en consequent is, maar ook heel goed kan knuffelen. Splinter is geen katten gewend, hij wil er het liefst achteraan.
Voor Splinter zijn de medewerkers van het asiel op zoek naar een baas/bazin met ervaring met honden, die met hem aan de slag wil om hem op te voeden en hem kan begeleiden in het leven in de grote wereld buiten de opvang. Als u daarbij ook nog houdt van veel (hard)lopen dan zou het zo maar kunnen dat Splinter het perfecte maatje voor u is. Denkt u dat u Splinter kan bieden wat hij zo graag wil en nodig heeft neem dan contact op om kennis te komen maken met Splinter, via sdo@dierenbescherming.nl

advertentie