Cheetos zoekt een baas

Dieren

HAARLEMMERMEER Deze vrolijke Amerikaanse stafford jongen van 7 jaartjes oud, Cheetos genaamd,  is op zoek naar een nieuw huis, omdat hij niet bij zijn vorige eigenaar kon blijven.

De Amerikaanse Stafford is een sterk en sportief ras. Ze zijn gek op mensen en aandacht en dat zien ze ook bij Cheetos terug. Hij houdt erg van knuffelen. De stafford is ook een gevoelig ras en het is daarom belangrijk dat ze op een consequente maar positieve manier begeleiding krijgen.
Cheetos is super enthousiast en kan dan soms een beetje lomp uit de hoek komen. Hij heeft een basis in de gehoorzaamheid en kent een aantal commando's. Hij zal het dan ook hartstikke leuk vinden om met een nieuwe baas de training weer op te pakken. Deze fitte man houdt ook zeker wel van een wandeling en is dus ook op zoek naar een actieve baas die lekker met hem op pad wilt. Hoewel hij geleerd heeft om aan de lijn netjes mee te lopen, wil hij dit soms nog wel eens vergeten. Met wat lekkers is hij echter goed bij de les te houden en zal hij het netjes aan de lijn lopen waarschijnlijk weer heel snel op pakken.

Naar andere honden is Cheetos niet sociaal. Als hij ze tijdens een wandeling tegen komt zal hij flink aan de lijn trekken en eventueel ook proberen uit te vallen. Hij kan dus ook niet samen wonen met een andere hond. Wat katten betreft, ook hier is Cheetos geen fan van. Hij is dus graag het enige dier in huis.

Wie denkt dat Cheetos de perfecte match is, kan een mailsturen naar sdo@dierenbescherming.nl 

advertentie