Afbeelding
Eigen foto

Jellie zoekt baasje

Dieren

HAARLEMMERMEER Dit is Jellie. Een mooie rode dame van 11 lentes jong. Ondanks haar middelbare leeftijd is ze nog erg speels, ze ziet er prachtig uit. Helemaal gezond. Haar nieuwe baasje moet dus wel tijd hebben om met haar te spelen en kattenspeeltjes in huis hebben. 

Ze is een echte knuffelkat, die graag de aandacht heeft. Die aandacht kwam ze in haar vorige huis nog wel eens te kort. Die werd opgeëist door de honden die er wonen. En omdat Jellie helemaal niet van honden houdt, koos ze er voor om meer buiten dan binnen te wonen.

Daarom is Jellie nu op zoek naar een huisje voor haarzelf. Zonder andere huisdieren, zodat dit keer alle aandacht voor haar is. Ze is op zoek naar een huis met een tuin, genieten van de zon en de buurt een beetje verkennen wil ze heel graag. 

Heeft u nog veel tijd en aandacht over en zou u die willen besteden aan Jellie? Neem dan snel contact op met het dierenasiel om kennis met haar te komen maken.?? De dierenbescherming vraagt bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. De dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.

advertentie
advertentie