Afbeelding
PR

Jonge dame Safier zoekt baas

9 december 2020 om 18:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Safier, een mooie zwart met een beetje witte dame van ongeveer 2 jaar is bij het dierenasiel binnengekomen met haar kindjes en die zijn nu groot genoeg om op zichzelf te gaan wonen. 

“Safier is er dus ook klaar voor”, laat een medewerkster weten. “Voor haar zoeken we een huis met een tuin. Mensen die ervaring hebben met angstige katten en een heleboel geduld hebben om haar te laten zien dat de wereld best leuk is.” 

Ze heeft waarschijnlijk al lange tijd op straat gewoond en heeft nog geen vertrouwen in mensen. Ze laat zich inmiddels wel heel voorzichtig aaien, maar lekker vindt ze het nog niet. Ze komt ook niet zelf naar je toe, je moet haar echt zelf heel rustig benaderen. 

“Safier zoekt dan ook een huis met baasjes veel tijd en met ervaring met angstige katten. Een huis zonder hond, maar misschien wel een sociale andere kat. ??Bent u op zoek naar een lieve dame, die nog een grote drempel over moet voor ze geknuffeld wil worden, neem dan contact met ons op om kennis te komen maken met Safier.”

Het dierenasiel vraagt bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. “Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie