Afbeelding
Eigen foto

Poes Cecilia weet wat ze wil en wat ze niet wil

Dieren

HAARLEMMERMEER Cecilia is een vocale dame van ongeveer 5 jaartjes jong.? Ze is dol op aandacht en op mensen, houdt van knuffelen en van spelen. “Cecilia is een echte dame die precies weet wat ze wil”, aldus de medewerkster van SDO. “En ook zeker wat ze niet wil. Mocht zij het ergens niet mee eens zijn dan laat ze dat zeker weten. Dit doet ze door middel van bijten. Weliswaar zachtjes, maar het kan wel zorgen voor een schrikeffect. Daarom is Cecilia geen goede match is met jonge kinderen.” 

Cecilia zou mogelijk wel bij kinderen vanaf 12 jaar kunnen mits zij ervaring hebben met katten die af en toe een knauw kunnen geven.?? “Voor Cecilia zijn we op zoek naar een huisje waar ze lekker naar buiten kan en het hele rijk voor zichzelf heeft. Cecilia vindt andere katten echt niet leuk en ervaart hier dan ook behoorlijk stress van. ??Ben je na het lezen van Cecilia haar verhaal enthousiast geworden om Cecilia te ontmoeten? ??Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft.” 

Uit alle mailtjes zoeken de medewerkers van SDO de geschikte kandidaten om deze vervolgens uit te nodigen om kennis te komen maken. “Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.”

advertentie