Afbeelding
Eigen foto

Oude dame gaat graag naar buiten

24 februari 2021 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Mania is een oudere dame, die nog best kwiek is voor haar leeftijd.? “Ze is bij ons gekomen, omdat zij altijd graag buiten was en dit in haar nieuwe huis niet meer kon”, aldus de medewerkster van SDO. “Dit maakte haar zo ongelukkig dat ze uit frustratie agressie naar mensen begon te vertonen. Toen zij nog lekker naar buiten kon, was zij een lieve dame, die dol is op aandacht. Ze kwam lekker op schoot en hield van mensen om haar heen. Ze is wel een echte dame en ziet de dingen graag gaan zoals zij dat wil. Mocht dit toch anders lopen dan laat ze wel even merken als ze het daar niet mee eens is. Dit doet ze door even in de hand te bijten. Niet hard, maar wel duidelijk.??”

SDO is voor Mania dus op zoek naar een huis met tuin. Dat is echt een must. Ook wil zij op haar leeftijd niet teveel drukte meer om haar heen. Ze is op zoek naar een rustig huisje en het liefste een 1 of 2 persoonshuishouden met mensen die veel aandacht voor haar hebben. Zij houdt niet van andere huisdieren om haar heen en we plaatsen haar ook niet bij kinderen.??

“Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie