Afbeelding
Eigen foto

Maak kennis met Eleonore

17 maart 2021 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Deze prachtige lieve senior is compleet vervilt en mager bij het dierenasiel binnengekomen. Mogelijk heeft zij al een tijdje rondgezworven waardoor ze haar zorg ook niet heeft mogen ontvangen. Na wat onderzoeken is er uit gekomen dat Eleonore een beginnend nierprobleem heeft. Hiervoor staat ze op een ondersteunend dieetvoer.
“In het asiel laat Eleonore zich van haar beste kant zien”, aldus de medewerkster van SDO. “Ze knuffelt er op los. ?Op schoot durft ze nog niet maar ze komt wel heerlijk naast je zitten, soms toch even op schoot en dan snel weer er van af om naast je weer om kopjes te vragen.”

Eleonore is nog aan het aansterken waardoor zij nog niet het gewenste gewicht heeft wat ze zou moeten hebben. “Echter denken wij dat ze thuis bij iemand die haar 24/7 liefde en aandacht kan geven het sneller zal gaan dan bij ons waar ze alleen in een kamer zit en de verzorgers over de gehele dag af en toe even binnen komen om te knuffelen.? Wij zijn dus op zoek voor Eleonore naar een huisje waar ze alle aandacht heeft. Waar een of meerdere personen dagelijks lang thuis zijn en waar ze lekker mag aansterken in het zonnetje. Eleonore zou het mogelijk op den duur nog best lekker vinden om naar buiten te kunnen. Dus een afgesloten balkon of een tuin zou voor haar prettig zijn.”

Eleonore houdt niet van andere katten of honden. Daarom is SDO voor haar op zoek naar een huisje waar ze lekker alleen kan genieten van de aandacht. Jonge kindjes zijn voor haar wat te druk maar kinderen vanaf 12 jaar kunnen haar ook zeker de liefde en aandacht geven die ze graag ontvangt.

“Wij vragen u bij serieuze belangstelling niet te bellen of langs te komen, maar een mailtje te sturen naar SDO@dierenbescherming.nl, graag met wat info over uw thuissituatie (gezinssamenstelling, ervaring, andere huisdieren, etc.) en wat u te bieden heeft. Uit alle mailtjes zullen wij de geschikte kandidaten uitnodigen om kennis te komen maken. Onze dieren gaan nooit bij de eerste kennismaking mee naar huis, wij vragen u er een nachtje over te slapen, net als wij, zodat we een weloverwogen beslissing kunnen nemen.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie