Afbeelding
Eigen foto

Nore, een lieve dame en op zoek naar een nieuw huisje

Dieren

HAARLEMMERMEER Maak kennis met een hele lieve aanhankelijke dame op leeftijd. Nore geniet van de aanwezigheid van mensen en maakt daar graag gebruik van. “Eten doet ze het liefst in bijzijn van jou en je knuffels die je komt geven”, laat de medewerkster van SDO weten. “Nore kan ook heerlijk kletsen, alleen voelen zal je je in ieder geval niet.”

Nore komt uit een huis waar ze af en toe naar buiten mocht. Bij de dierenopvang merkten ze dat zij ongelimiteerd naar buiten kunnen toch wel erg waardeert. “We zoeken daarom ook een huisje waar zij gebruik kan maken van een kattenluikje om 24/7 naar buiten te kunnen. Nore houdt absoluut niet van andere katten en honden. Dat laat ze dan ook luidkeels horen als ze er een tegenkomt. Wij willen zorgen dat Nore zich hier niet druk om hoeft te maken als zij thuis komt, en zoeken dan ook een huisje zonder andere katten of honden. Wij denken dat Nore prima met kinderen vanaf 12 jaar kan. Daar onder is wat te druk voor Nore. Hierdoor kan ze zich terug gaan trekken en stoppen met eten.”

Bent u degene die wil genieten van de aanwezigheid van Nore? Mail dan naar sdo@dierenbescherming.nl en SDO neemt contact met u op.

advertentie