Ody is een kruising van ongeveer 20 kg, hij is als jonge hond uit het zonnige Spanje gekomen.
Ody is een kruising van ongeveer 20 kg, hij is als jonge hond uit het zonnige Spanje gekomen. PR

Ody zoekt ondernemend baasje

10 november 2021 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Maak kennis met deze prachtige, actieve kanjer genaamd Ody. Ody is een kruising van ongeveer 20 kg, hij is als jonge hond uit het zonnige Spanje gekomen. “Deze gecastreerde heer, geboren op 28-11-2011 is er helemaal klaar voor om een nieuw huisje te vinden”, vertelt de medewerkster van SDO. “Ody is als uitwisseling bij ons terecht gekomen. In het asiel waar hij verbleef, zat hij al meer dan 5 maanden te wachten op een gouden mandje! Onbegrijpelijk, maar gelukkig doet Ody zijn stinkende best om zichzelf met zijn charmes te verkopen.”

Ody is een ontzettend vrolijke, intelligente hond die graag nieuwe dingen wil leren. Ody toont ons dat hij heel erg graag wil en het super leuk vindt om samen activiteiten te ondernemen. Samen wandelen, spelen, trainen hij vind het allemaal leuk. In sommige situaties kan Ody wat onzeker reageren maar met de juiste begeleiding/training komt dit helemaal goed.

“Voor Ody zijn wij op zoek naar een huishouden met volwassenen die ervoor openstaan om een wat oudere hond nog een aantal prachtige jaren te geven. Ondanks dat Ody wat ouder is merk je hier weinig van; hij is nog een actieve, enthousiaste en leergierige hond. Vertrouwen, stabiliteit, rust, regelmaat en bovenal liefde is wat Ody nodig heeft.

Honden vindt Ody over het algemeen interessant en hij wil daar graag kennis mee maken door even te snuffelen. Teefjes vindt hij meestal te gek en hij zou eventueel met een grotere teef kunnen wonen.”

Ody vind het onwijs gezellig om samen met zijn baasjes thuis te zijn, het liefste volgt hij ze door het hele huis. Hij is op zoek naar een huisje waarbij hij veel samen met zijn baasje kan gaan ondernemen en niet hele dagen alleen hoeft te blijven. Het alleen blijven zal weer wat opgebouwd moeten worden.

“Heeft u ervaring in het trainen van honden en zoekt u een actieve hond? Dan is Ody misschien de gemotiveerde kerel voor u! Bij interesse in Ody kunt u een mail sturen naar sdo@dierenbescherming.nl (inclusief vermelding van uw telefoonnummer) met een uitleg van uw situatie en wat u Ody kunt bieden. Dan nemen wij zo snel mogelijk contact met u op.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie