Wie heeft het gouden mandje voor Morty?
Wie heeft het gouden mandje voor Morty? PR

Deze knappe, verlegen dame heet Morty en zoekt een baasje

17 november 2021 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Als vondeling kwam Morty bij de dierenopvang terecht. Helaas heeft er zich nooit een eigenaar voor haar gemeld. “Voor ons nu de schone taak een gouden mand voor haar te gaan vinden”, aldus een medewerkster van SDO. “Morty is een heel verlegen poesje. Op het begin vindt zij het allemaal maar veel te spannend. Ze moet even het vertrouwen krijgen. Maar heeft ze eenmaal door dat het allemaal in orde is, vindt ze het stiekem maar al te fijn om met je te knuffelen. Ze is dus opzoek naar iemand die door haar verlegenheid heen kijkt.” 

Doordat Morty wat onzeker is plaatst SDO haar liever niet in een druk huishouden waar hele kleine kinderen wonen. Kinderen boven de 12 jaar moet voor haar geen probleem zijn. Zolang zij haar ook maar met rust en respect behandelen natuurlijk. “Wij denken dat Morty haar huis liever niet deelt met honden, dit zal voor haar net even teveel van het goede zijn. Met andere katten durven wij haar zeker wel te plaatsen. Wij denken namelijk dat zij veel steun zou kunnen hebben van een andere sociale kat. Morty zou het fijn vinden om bij haar toekomstige huis naar buiten te kunnen gaan. Dit mag op een groot, afgesloten balkon of gewoon lekker in de tuin natuurlijk.”

Denkt u dat gouden mandje voor Morty te hebben? Neem dan snel contact op met SDO. “Wij ontvangen graag een uitgebreide mail met informatie over uw gezinssamenstelling, woonsituatie, eventuele andere huisdieren en eerdere ervaring met katten. Dit mag gestuurd worden naar sdo@dierenbescherming.nl. Let op: in verband met de huidige corona maatregelen werken wij uitsluitend op afspraak. Zomaar langskomen is op dit moment dus

niet mogelijk.”

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie