Afbeelding
PR

Maak kennis met Bronx

1 december 2021 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Bronx is als zwerver bij de dierenopvang terecht gekomen. Hij zat al langere tijd bij mensen in en rondom de tuin. Met een vangkooi is hij uiteindelijk door de dierenambulance gevangen en naar ons toe gebracht. “Daar was Bronx het niet helemaal mee eens”, vertelt de medewerkster van SDO. “Maar rustig aan begint hij steeds meer aan het idee te wennen.”

Bronx heeft op dit moment nog maar weinig vertrouwen in de mensheid. “Hij vind ons maar wat spannend en verstopt zich dan ook het liefst zodra hij ons ziet. Wij zijn ervan overtuigd dat met een hoop geduld en liefde je zijn vertrouwen zeker moet gaan kunnen winnen.

Wij denken dat Bronx zijn huis liever niet wilt delen met honden. Hoe hij op katten reageert weten wij nog niet. Maar wij vermoeden dat hij het prima zou kunnen vinden met een andere sociale poes. Maar hierover hopen wij gauw meer zekerheid te hebben. Door Bronx zijn angstigere karakter plaatsen wij hem niet bij kinderen.” 

SDO hoopt een rustig huishouden voor hem te vinden zonder al teveel inloop. Een huis waar hij rustig mag wennen, waar hij niet onder druk wordt gezet en gewoon zichzelf mag zijn. Bronx zou bij zijn toekomstige huis graag de mogelijkheid krijgen om een frisse neus te halen.

“Wilt u het avontuur met Bronx aangaan? Neem dan gauw contact met ons op. Wij ontvangen graag een uitgebreide mail met informatie over uw gezinssamenstelling, woonsituatie, eventuele andere huisdieren en eerdere ervaring met katten. Deze mail kan gestuurd worden naar sdo@dierenbescherming.nl. Let op: in verband met de huidige corona maatregelen werken wij uitsluitend op afspraak. Zomaar langskomen is op dit moment dus niet mogelijk.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie