Afbeelding
Pr

Maak kennis met deze knappe dame genaamd Aslaugh

29 december 2021 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER In 2020 kwam Aslaugh al eens bij SDO binnen via een vangactie vanaf een boerderij. Zij werd bij ons medisch verzorgd, gesteriliseerd en gechipt. Daarna is zij weer terug uitgezet op de boerderij om ervoor te zorgen dat het erf muisvrij bleef.

“Helaas is deze boerderij gesloten en waren haar diensten niet langer nodig”, aldus een medewerkster van SDO. “Zodoende is Aslaugh weer bij ons terecht gekomen. Wij hopen haar zo snel mogelijk een fijn nieuw onderkomen te kunnen geven. Het vermoeden is dat zij eigenlijk prima ook als huiskat kan gaan leven. Ondanks dat zij het allemaal nog wel spannend vind, reageert zij best goed op de verzorgers. Wij mogen haar dan ook al rustig aan raken. Optillen vind zij daarentegen absoluut niet fijn, en gelijk heeft ze. Lekker met alle vier haar pootjes op de grond laten staan.”

Aslaugh houdt ervan om de hoogte op te zoeken. Zij klimt en klautert op onze hoge krabtorens en zo kan zij op die manier de boel goed in de gaten houden. Aslaugh deelt het verblijf hier met andere katten. Daar reageert zij prima op. “Wij denken dan ook dat het voor haar prettig zal zijn als er al een andere sociale kat in huis is. Zij kan daar veel van leren en steun van krijgen.”

“Wij zoeken een rustig huishouden voor Aslaugh. Waar geen kleine kinderen of honden aanwezig zijn. Waar haar nieuwe personeel alle tijd heeft en haar niet onder druk zet. Wij verwachten dat er met een hoop geduld en liefde nog veel eer te behalen valt.”

“Bent u degene die Aslaug een goed huis kan geven? Neem dan snel contact met ons op. Wij ontvangen graag een uitgebreide mail met informatie over uw gezinssamenstelling, woonsituatie, eventuele andere huisdieren en eerdere ervaring met katten. Deze mail kan gestuurd worden naar sdo@dierenbescherming.nl. Let op: in verband met de huidige corona maatregelen werken wij uitsluitend op afspraak. Zomaar langskomen is op dit moment dus niet mogelijk.”

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie