Afbeelding
Pr

Lieve Dara werd gedumpt in kattenbak midden in een weiland

5 januari 2022 om 14:00 Dieren

HAARLEMMERMEER Dara wist niet wat hem overkwam, in de kou werd hij achtergelaten op een grote weide. Vol angst is hij blijven zitten in de kattenbak, totdat een mevrouw hem daar aantrof en hem naar SDO bracht.

“Eenmaal bij ons binnen was Dara erg onder de indruk van zijn verdrietige avontuur”, vertelt een medewerkster van SDO. “Hij was bang en boos en wou nog even niks met ons te maken hebben. Logisch, het vertrouwen in de mensheid was hij natuurlijk helemaal kwijt geraakt. Maar eenmaal tot rust gekomen, begon hij steeds meer te ontdooien. En nu? Is hij de grootste knuffelkont die er bestaat.”

Dara is een hartstikke vrolijke, aanwezige ex-kater. Hij is een enorme kletskous, en loopt het liefst overal met je mee naar toe. Daarnaast is Dara ook een hele eerlijke kat, hij vind opgetild worden bijvoorbeeld echt niet leuk en laat dit je dan ook zeker weten. 

“Kleine kinderen, honden of andere katten wilt Dara zijn huis niet mee gaan delen. Daar wordt hij namelijk echt niet gelukkig van. Hij wilt graag alle aandacht en liefde voor hem zelf. En geef hem eens ongelijk.” 

“Wij denken dat Dara in de toekomst graag de mogelijkheid zou krijgen om een frisse neus te halen in de tuin.”

“Heeft u die gouden mand voor Dara staan? Neem dan snel contact met ons op. Wij ontvangen graag een uitgebreide mail met informatie over uw gezinssamenstelling, woonsituatie, eventuele andere huisdieren en eerdere ervaring met katten. Deze mail kan gestuurd worden naar sdo@dierenbescherming.nl. Let op: in verband met de huidige coronamaatregelen werken wij uitsluitend op afspraak. Zomaar langskomen is op dit moment dus niet mogelijk.”

Mail de redactie
Meld een correctie

Deel dit artikel via:
advertentie
advertentie