OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA Henk van Ommeren

Onverwacht bezoek van burgemeester Marianne Schuurmans bij start huttenbouw Zwanenburg

Evenementen

ZWANENBURG Bij de start van de huttenbouw Zwanenburg bij de Speeltuinvereniging verscheen dinsdagochtend onverwachts burgemeester Marianne Schuurmans. Vol belangstelling bekeek zij de activiteiten van de ongeveer 180 kinderen met ouders en grootouders bij het bouwen van de soms enorme bouwwerken.

Bij haar bezoek ging Schuurmans diverse keren de hutten in en in gesprek met de kinderen. Voor een aantal kinderen aanleiding om te vragen of dit nu de echte burgemeester was. Ook moest Schuurmans nog even op de foto met een groep geestelijk gehandicapten van “Ons Tweede Huis” uit Badhoevedorp die toevallig op hetzelfde moment op bezoek waren. Het thema dit jaar was Neon, wat duidelijk te zien was aan de outfit van een aantal vrijwilligers. Raadslid Mark Achterbergh-Copier was erg blij met de aanwezigheid van de burgemeester: “Het toont datgene waarom wij als gemeenteraad gekozen hebben voor deze burgemeester: betrokkenheid en aandacht voor wat er gebeurt in de gemeente.”

Het was overigens de tweede keer in korte tijd dat de burgemeester een bezoek bracht aan Zwanenburg. Vorige weer was zij op een werkbezoek bij enkele ondernemers, Cultureel Centrum “De Olm” en zorgcentrum “Eigen Haard”.

Henk van Ommeren

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA
advertentie
advertentie