Van Dik Hout
Van Dik Hout Persfoto

Van Dik Hout en Pater Moeskroen op eerste dag Meerlive

Evenementen

HOOFDDORP De 20ste editie van Meerlive is begonnen, uiteraard op de bekende vertrouwde locatie naast het gemeentehuis in Hoofddorp. Deze jubileumeditie vindt plaats van donderdag 5 tot en met zondag 8 september.

Vandaag (donderdag) staan tussen 20.00 en 0.30 uur meerdere acts op het programma. Wat te denken van Van Dik Hout, dat voor de vierde op Meerlive speelt? Bekend van hits als 'Alles of niets', 'Laat het los' en natuurlijk 'Stil in mij' is deze band onder leiding van frontman Martin Buitenhuis door heel Nederland een graag geziene gast.

Tekst gaat verder onder de video)

Ook op het podium in het centrum: feestband Pater Moeskroen. Deze heren combineren folk met Nederlandstalige teksten en een vleugje humor en zijn bekend van hits als 'Roodkapje', 'Hela hola tuthola' en 'Laat maar waaien'. Alle drie de nummers werden onlangs overigens opnieuw uitgebracht in een nieuwe versie. 

(Tekst gaat verder onder de video)

Naast deze twee bekende bands zullen ook coverband Vangrail en Meerlive-dj John Macraven van zich laten horen vanavond. De optredens zijn, op zaterdagavond na, gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op meerlive.nl.

Feestband Pater Moeskroen
advertentie
advertentie