Tino Martin
Tino Martin ANP Foto

Tino Martin, TOF! Partyband en Paul Sinha op tweede dag Meerlive

Evenementen

HOOFDDORP De 20ste editie van Meerlive is begonnen, uiteraard op de bekende vertrouwde locatie naast het gemeentehuis in Hoofddorp. Deze jubileumeditie vindt plaats van donderdag 5 tot en met zondag 8 september.

Vandaag (vrijdag) staan tussen 20.00 en 1.00 uur opnieuw een aantal topacts op het programma. Zo keert bijvoorbeeld TOF! Partyband terug in Hoofddorp. Het is niet de eerste keer dat deze feestband Meerlive aandoet, op Youtube is onder meer onderstaand filmpje van hun optreden in 2013 te vinden. 

(Tekst gaat verder na de video)

Ook op het podium: rapper Paul Sinha. Hij timmert al eventjes aan de weg, maar 2019 lijkt toch echt zijn jaar te gaan worden. Sinha schreef onder meer nummers voor Anouk en Maan en brengt ook regelmatig eigen werk uit, waaronder de track 'Nodig', waarop hij samenwerkt met Snelle. 

(Tekst gaat verder onder de video)

Wat je uiteraard ook niet mag missen, is het optreden van Tino Martin. Hij vulde de afgelopen jaren onder meer de Ziggo Dome en trad eerder dit jaar zelfs op in het Olympisch Stadion in Amsterdam. Martin is onder meer bekend van zijn versie van 'Zij weet het', geschreven door Glen Faria, die hij in 2018 ten gehore bracht tijdens het tv-programma 'Beste Zangers'. 

(Tekst gaat verder onder de video)

Alsof bovenstaand nog niet genoeg is, zullen vanavond ook Meerlive-dj John Macraven en singer-songwriter Janieck te horen zijn. De optredens zijn, op zaterdagavond na, gratis toegankelijk. Kijk voor meer informatie op Meerlive.nl.

advertentie