Waylon
Waylon Archief / Jan Aukes

Waylon, Lil' Kleine en Wulf op derde dag Meerlive

Evenementen

HOOFDDORP De 20ste editie van Meerlive is volop bezig, uiteraard op de bekende vertrouwde locatie naast het gemeentehuis in Hoofddorp. Deze jubileumeditie vindt plaats van donderdag 5 tot en met zondag 8 september. Voor vandaag, de zaterdagavond, moeten er tickets gekocht worden. De andere dagen zijn gratis toegankelijk.

Vandaag is tussen 12.00 en 17.30 uur het terrein gereserveerd voor Meerlive Young. Deze extra feest-middag is gratis toegankelijk en voor alle leeftijden. Hier staan Stuk TV, DJ Kubes, Thom van Riel, Childsplay en Nick Sijmen op het podium. KC Jones praat als host de middag aan elkaar.

Vanaf 20.00 uur begint het avondprogramma, waarop een aantal grote namen staan. Wat te denken van Wulf, de stem van 'Summer on you', de zomerhit van 2016. Wulf deed in 2012 nog mee aan 'The Voice of Holland', maar wist toen niet voorbij de audities te komen.

(Tekst gaat verder onder de video)

Ook te zien vanavond in Hoofddorp: rapper, zanger, presentator en acteur Lil' Kleine. Jorik Scholten, zoals zijn echte naam luidt, is een echte Amsterdammer die onder meer samenwerkte met Ronnie Flex en Boef. Hij was in 2012 voor het eerst voor het grote publiek te zien, toen hij voor het programma 'Ali B op volle toeren' het nummer 'Zo verdomd alleen' opvoerde. 

(Tekst gaat verder onder de video)

De laatste grote artiest die vanavond te zien is, is Waylon. In 2008 behaalde hij de finale van 'Holland's got talent', maar verloor. Een jaar later verscheen zijn eerste single 'Wicked way'. Hij werd nog bekender door zijn deelname samen met Ilse de Lange aan het Eurovisie Songfestival in 2014. Het tweetal werd als The Common Linnets tweede. Waylon is daarnaast als jurylid te zien tijdens 'The Voice of Holland' en ging in 2018 solo nogmaals naar het Songfestival.

(Tekst gaat verder onder de video)

Tickets voor de zaterdagavond kosten in de voorverkoop 20 euro (excl. fee) en zijn te koop via meerlive.nl/tickets. Aan de deur kost een kaartje 25 euro (excl. kosten). Kijk voor meer informatie op meerlive.nl.

Wulf
Lil' Kleine
advertentie