Afbeelding
Peter Vreeswijk

Intocht St.Nicolaas Zwanenburg-Halfweg op zaterdag 23 november

Evenementen

ZWANENBURG Dank zij wederom een flinke financiële bijdrage van de Stichting Voor De Buurt en de sponsoring door de lokale middenstand en bedrijven is de intocht van Sint Nicolaas in Zwanenburg-Halfweg ook dit jaar weer mogelijk. Dus dank aan: AHeijn Zwanenburg, v.d.Valk Transport, Dave de Bruin verkeersservice, Klaas de Vries verkeersleiders,Peter Vogel magic, Marktkramen.nl, Roetman banketbakkerij. Enjoy, Regio Makelaars, Buy by Anne, Pluk n Bloom, Scratch, Nuis, Saskia’s dierenpaleis, Osdorper, D4 Your Hair, Poelsma, van Oeveren, In Florentes, Lücke , Claudia’s brood en banket, Tina’s traiteur, Reus Wielersport, Henny Witte auto’s, Haverhals, Haarmode Wave, Filmclub Zwanenburg, Marcella Cremer, Primera, IJzerhandel Baltus, Bune en Roosendaal, Ilsa ondermode, Saffier, Apotheek de Ringvaart, Snackbar Halfweg, PC Depot, Poelgeest kappers, Nassau kappers, Restaurant het Zwaantje, Broodjes express, drukkerij Koopmans, Autobedrijf Heijne, Van Denderen, Oos Kesbeke en Yentl Cars

Om 11.30 uur zal hij weer voet aan wal zetten met een grote groep zwarte Pieten en muzikaal verwelkomd worden door onze lokale muziekvereniging Eensgezindheid en zal hij toegesproken worden door burgemeester Marianne Schuurmans van de gemeente Haarlemmermeer.

Aankomstlocatie is dezelfde als vorig jaar t.w. op de steiger voor Eetcafé Het Zwaantje aan de Zwanenburgerdijk/hoek Kerkhoflaan, waar een ieder op een lekkere beker warme chocolademelk wordt getrakteerd.

Aansluitend is er een kleine rondtour door Halfweg en Zwanenburg en daarna volgt om 13.30 uur een leuke gratis kindervoorstelling in de Olm. Na afloop kunnen de kinderen op de foto met Sint Nicolaas en krijgen ook nog een leuke traktatie mee naar huis.

Ook een woord van dank voor de vele vrijwilligers voor hun tomeloze inzet!!

Foto: Peter Vreeswijk

advertentie
advertentie