Maarten Swart en Rene Laenen van Beards4life
Maarten Swart en Rene Laenen van Beards4life Judith de Vos

Zaterdag 27 maart: Hoofddorpse baarden lopen ‘last man standing’

27 maart 2021 om 09:59 Evenementen

HOOFDDORP Op zaterdag 27 maart vindt ‘last man standing’, een nieuw virtueel hardloop event plaats. De deelnemers starten om 5:00 uur om een rondje van 6,7 kilometer af te leggen. Daar mogen ze dan een uur over doen en ieder uur moet de deelnemer aan een nieuwe ronde starten om te blijven lopen. Gaan ze sneller dan 6,7 km/uur, dan moeten ze wachten tot het nieuwe uur weer begint. Met andere woorden: Hoe sneller er hardgelopen wordt, hoe meer rust de deelnemers hebben. 

Het evenement begint om 5:00 uur en stopt om 21:00. Potentieel zouden ze dus 16 rondes kunnen lopen en staat de kilometerteller dan op 107,2 kilometer.

Maarten Swart en Rene Laenen, zullen deelnemen aan het evenement ‘last man standing’, met als doel het rondje Nederland. Daarmee willen ze zoveel mogelijk geld ophalen voor de hersenstichting. Dit id komt voort vanuit het Beards4life initiatief, waarbij 5 mannen, in de week van 16 t/m 23 juli in estafette vorm 1600 kilometer om Nederland willen gaan rennen, om op die manier awareness te geven aan depressie. Een veel voorkomend thema afgelopen jaar. 

Meer informatie over het rondje Nederland is te vinden op http://www.beards4life.nl, of via de hersenstichting op https://actie.hersenstichting.nl/team/beards4life

Mail de redactie
Meld een correctie

advertentie
advertentie